Welkom in Boekel, een typisch Brabants dorp, gelegen op de rand van het Peelgebied. Hier is het fijn wonen, in een prachtig groene omgeving, met alle voorzieningen in de buurt.

Boekel is in de vroege middeleeuwen ontstaan als een groepje hoeven. Het Boekel van nu is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, die naast Boekel ook de kernen Venhorst en Huize Padua omvat. In totaal telt deze gemeente meer dan 10.000 inwoners.

Nieuwbouwplan Boekels Veld ligt op loopafstand van de dorpskern. Het Sint-Agathaplein tref je nagenoeg om de hoek. Hier vind je tal van voorzieningen, waaronder het gemeentehuis, de Boerderijwinkel en de supermarkt. Rondom het plein zijn diverse winkeliers en horecagelegenheden gevestigd.

In Boekel hoef je je geen moment te vervelen. Het dorp kent een rijk verenigingsleven en er worden tal van evenementen georganiseerd, zoals Boekel Rond Uit, een gezellige markt voor jong en oud, die elk jaar op Hemelvaartsdag plaats vindt.

Op het gebied van zorg, onderwijs en kinderopvang biedt Boekel diverse mogelijkheden. Voor voortgezet onderwijs liggen Gemert, Uden en Veghel binnen een straal van 10 kilometer.

Door de ligging in de driehoek ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen zijn ook de grootstedelijke voorzieningen eenvoudig te bereiken.

Ga ook eens op avontuur in het nieuwe natuurgebied de Perekker of ontdek de omliggende bossen. De omgeving van Boekel is werkelijk schitterend!

Google maps